Kleintjesgroep

De kleintjesgroep bevat leerlingen in de leeftijd van 2 - 7 jaar. Ashna begon als 1 van de eersten met het geven van danslessen aan kinderen vanaf de leeftijd van 2 jaar.

 

Uiteraard vergt dit een specifieke aanpak. Het is natuurlijk enorm schattig om de kleintjes in hun beginjaren hun eerste danspasjes aan te leren. daarnaast is het uiteraard zeer bevorderlijk voor hun grove en fijne motorische ontwikkelingen om in een vroeg stadium choreografieën aan te leren.

 

Essentieel hierbij is dat de relatie met de danslerares warm en vertrouwd moet aanvoelen. Hierdoor wordt een veilige sfeer geschapen, waarin de kinderen maximaal gestimuleerd worden om de danspassen eigen te maken. Dit betekent dat het onderwijzen van de kinderen in deze leeftijdsgroep niet zomaar een keuze is, maar juist een goed doordachte beslissing van de lerares. De lerares moet een pedagogische achtergrond hebben of daarvan de vereiste kennis hebben. En de lerares moet het lesgeven als het ware als "haar roeping" zien.

 

Ashna heeft al deze kwaliteiten en vereisten in huis. Ze is goed pedagogisch onderbouwd en heeft jarenlang gewerkt op onder andere JVA (jeugd vakantie activiteiten), kinderdagverblijven en basisscholen. Door die ervaring en haar open, vriendelijke uitstraling schept zij een veilige sfeer en bouwt zij in korte tijd een natuurlijke band met haar leerlingetjes op, op basis van vertrouwen en respect.


 DANSSCHOOL SHI-RAG

ASHNA DEVI

 

06-38008220
ASHNA@BOLLYWOODDANS.NL